Arsenal kan måske blive nødt til at sige farvel til en af deres helt store profiler. Han har nemlig antydet, at han måske på pension denne sommer. Og så skal de ud og hente en erstatning. 

Det drejer sig om veteran målmanden Petr Cech, der har slået fast, hvornår han selv regner med at trække sig tilbage fra international fodbold. Først og fremmest har han hintet, at han vil gå på pension, når fylder 40 år gammel.

Unai Emery, der er ny Arsenal manager, har endnu ikke bekræftet, hvem der kommer til at spille åbningskampen i sæonen mod Manchester City. Det forventes dog, at det bliver klubbens nye signing, Bernd Leno.

Cech har insisteret på, at hans motivation og hans fysiske formåen stadig er intakt og at han sagtens kan spille på Premier League niveau. Han har dermed ikke antydet, han går på pension lige nu.

Cech fortsætter

” Jeg har altid sagt, at  beslutningen om jeg vil spille eller ejer er min krops afgørelse. Eller min motivations. Lige nu er min motivation den samme som for 20 år siden. Det er det, der driver mig hver eneste dag. Det der får mig til at arbejde hårdt og præstere uge efter uge. ” slog han fast til the Daily Mail.

” Måske fortsætter jeg også i to eller tre år mere? Hvem ved, hvis min motivation stadig er der. Den anden ting er dog min krop. Lige nu føler jeg mig frisk og fit for fight. Jeg kan præstere som jeg altid har gjort og det spiller en kæmpe rolle for min fremtid i fodboldens verden .”

Cech har også vist, at han stadig kan præstere for Arsenal. Klubben spillede nemlig en træningskamp mod Chelsea under turneringen International Champions Cup i onsdags. Der reddede han et straffe fra Alvaro Morata.

Han er derudover den første keeper til at nå 200 Premier League clean sheets. Det var i en kamp mellem Arsenal og Watford i marts.