Det forventes at Diego Costa er en færdig mand hos Premier League-storklubben. Men Conte ønsker stadig at hente en stjerne-angriber til Stamford Bridge. Chelsea har både Alvaro Morata og Andrea Belotti i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Givemesport skriver at Chelsea skal til at bestemme sig for, hvilken angriber de egentlig vil indstille sigtekornet på. Flere medier melder nemlig om at Chelsea har interesse i to stjerne-angribere.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Den ene er den 24-årige spanske Real Madrid-angriber Alvaro Morata, og den anden er den 23-årige Torino-angriber Andrea Belotti.

Chelsea tabte i kampen om Everton-stjernen Romelu Lukaku. Det kom ifølge mediet som et stort chok for mange, at Lukaku skrev under med Manchester-klubben frem for Chelsea. Så nu må Chelsea overveje hvem de så skal have til Stamford Bridge.

Den spanske angriber Diego Costa er stadig hos Chelsea, dog tyder det ikke på at Antonio Conte vil bruge ham. Selvom Diego Costa i sidste sæson formåede at lave 20 Premier League-mål, vil Chelsea stadig ud og sikre sig en ny angriber.

Hvorfor skal Diego Costa sælges?

Det er formentlig grundet Diego Costas uenighed med Anotnio Conte. Så der skal ske flere ting hos Chelsea. De ønsker at få den kæmpe sommersigning, som Premier League-konkurrenterne Manchester United og Arsenal har fået. Samtidig med at de skal forsøge at få Diego Costa solgt.

Det engelske medie Independent skriver samtidig at Chelsea-ledelsen bakker Antonio Conte op, i næsten alt han foretager sig. Derfor forventes det at han formentlig kan få de penge han har brug for.

Læs også: Bekræftet: United udnævner ny kaptajn