Spanien skifter træner. 2 dage før VM. SKANDALE råber de fleste. Her er grunden bag… 

Den spanske manager Julen Lopetegui kan meget vel forlade sin position to dage før La Furia Roja starter deres VM kampagne. Det sker efter han har skrevet under med en ny klub og fået et nyt arbejde.

Det forlyder, at Lopetegui og RFEF præsident Luis Rubiales taler ud om den situation, at Spanien skifter træner så tæt på VM-slutrunden. Hans efterfølgere ser ud til at være Albert Celades og Fernando Hierro.

Real Madrid har fået ny træner

Real Madrid havde faktisk ikke planlagt at offentliggøre deres nye træner før efter slutrunden, men rygterne har spredt sig meget hurtigt i Spanien og hovedstadsklubben kan nu bekræfte, at de har hentet den spanske landstræner som manager for deres klub.

. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det ser dog ud til at backfire gevaldigt, at eftersom Spanien skifter træner og dermed kan stå uden en permanent løsning, når det hele går løs om et par dage.

Deres slutrunde begynder mod Portugal på fredag, der begge må ses som favoritter til at løbe med trofæet i sidste ende.

Rubiales er rasende på Lopetegui over at have fortalt Real Madrid nyhederne, og dermed har løjet de andre op i hovedet.

“Det er ikke tid til at snakke om det. Vi vil tage en beslutning, der er bedst for hele holdet. Og vi vil gøre det ordentligt. ” fortalte han den spanske avis Marca.

Lopetegui blev chef for Spaniens landshold efter de røg ud af EM i 2016 i gruppespillet. Derefter her han gået ubesjeret igennem kvalifikationen.

Han tager over i Real Madrid efter store trænere. Specielt Zidane, der som den første manager i verden har vundet CL tre gange i træk. Nu bliver det spændende at se, hvordan Spanien klarer sig…