Premier League-klubben Arsenal er på desperat jagt efter en midterforsvarer. Gabriel og Per Mertesacker er langtidsskadet, så derfor spiller unge Rob Holding pladsen ved siden af anfører Laurent Koscielny. Men skal det være Shkodran Mustafi som alle taler om? 

Af David Paris

Mange Arsenal-fans må have haft mange søvnløse nætter på grund de manglende indkøb fra manager Arsene Wengers side. Specielt positionen som midterforsvarer er udsat, fordi Per Mertesacker og Gabriel begge er langtidsskadet.

Den kun 20-årige Rob Holding spiller derfor pladsen ved siden af anfører Laurent Koscielny, og det er ikke optimalt for en klub af Arsenals kaliber, i hvert fald hvis man har ambitioner om at vinde Premier League.

I næste en måneds tid har den tyske midterforsvarer Shkodran Mustafi været rygtet til Emirates Stadium og medierne skriver kontant om den mulige transfer.

Manchester United har allerede handlet Eric Bailly – men hvem er bedst?

Arsenals konkurrenter, Manchester United har lidt samme problem med midteforsvarer og de har derfor allerede sikret sig en forstærkning til backkæden. Han hedder Eric Bailly, er 22 år og kommer fra den spanske klub Villareal.

Bailly og Mustafi, der til daglig spiller for Valencia, minder meget om hinanden som fodboldspillere, og flere har derfor diskuteret, hvem der egentlig er bedst?

Hvis den 24-årige tysker Mustafi skifter til The Gunners, som Arsenal også kaldes, er spørgsmålet så, hvilket klub, der har lavet det bedste køb? Man kan selvfølgelig have sin egen personlige holdning, men man kan også lade satstistikkerne tale.

Vurder selv på baggrund af talene herover og giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet herunder.