Chelsea har ikke haft den bedste sæson og der har i løbet af sæsonens gang været interne stridigheder mellem flere spillere og trænere. Træner Antonio Conte ligner en færdig mand hos London-klubben – dette selvom det endnu ikke er offentliggjort, at han forlader The Blues inden næste sæson.

Så, med inspiration fra det engelske medie The Telegraph, får du her nogle gode bud på, hvem der kunne overtage pladsen for italieneren – og chancen for at det sker..

Luis Enrique – odds 2.00

Den person, der lige nu, har størst sandsynlighed for at blive ny Chelsea-træner er den tidligere Barcelona-træner Luis Enrique. Det er ham de fleste medier skriver om, og nok også derfor, at oddsene er så lave. Man får altså pengene to gange igen, hvis Enrique bliver ny træne ri London-klubben.

Brendan Rodgers – odds 6.00

Brendan Rodgers har tidligere trænet i Chelsea, så bestyrelsen er bevidst om hans kvaliteter og mangler, og ville derfor måske kunne supplere og sammensætte et team, som alle egenskaber og kvaliteter er repræsenteret i trænerteamet. Den tidligere Liverpool-træner har ført Celtic til en imponerende sæson med hele tre titler.

 (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Carlo Ancelotti – odds 6.00

Carlo Ancelotti er den mest erfarne på listen og har også tidligere været ansat hos The Blues. Lige nu er han uden job og har været det siden sidste år, hvor han forlod Bayern München. Han betragtes af mange som en af de absolut bedste trænere i Chelseas historie eftersom han vandt flere titler til klubben for et par år siden. Han er ikke den langsigtede løsning og ville måske kun være i klubben én eller to sæsoner.

Mauricio Pochettino – odds 8.00

Chelsea skulle eftersigende stadig ligge i forhandlinger med Tottenham om at lokke deres cheftræner Mauricio Pochettino til klubben. Det ville formentlig kun kunne lade sig gøre, hvis den argentinske træner lader sig overtale på grund af en stor sum penge – ellers vil han blive i Spurs og få dem til tops i engelske fodbold, som det var hans plan, da han blev ansat.