Den tidligere Manchester United-træner Sir Alex Ferguson er en stor personlighed i fodboldeuropa og skotten har en mening om stort set alt. Denne gang udtaler han sig om, hvem han synes er EM-slutrundens bedste spiller. Er du enig?

Af David Paris 

Hvem har indtil videre været den igangværende EM-slutrundes bedste spiller?

Bookmakerne har Dimitri Payet fra Frankrig som favorit, andre synes, at landsmanden Antonie Griezmann har været bedste, men flere andre holder på Gareth Bale eller Cristiano Ronaldo.

Ifølge det engelske medie Sky Sports’ journalist Jim White, synes Sir Alex Ferguson i skrivende stund, at angriberen Antonie Griezmann er slutrundens bedste spiller. Dermed udelukker han de flestes favorit, nemlig Dimitri Payet, og det er en der flere grunde til, hvis man altså spørger den tidligere Manchester United-træner selv.

Griezmann, der netop har forlænget sin kontrakt med flere år med klubben Atletico Madrid, er lige nu Frankrig- og turneringens topscorer med fire mål. Derudover har han spillet en væsentlig rolle for Les Blues, som holdet også kaldes, i sejrene i knockout-fasen over første Irland og så Island.

Træner Didier Deschamps, Griezmann og resten af Frankrig-holdet skal forsøge at nå finalen, når de i morgen tager i mod Tyskland i en kamp som simpelthen bare skal ende med sejr, hvis man skal kunne kalde slutrunden på hjemmebane for succes.

Griezmann scorede 32 mål i 54 kampe for La Liga-klubben Atletico Madrid sidste sæson.