Der er kun fire hold tilbage i dette års Champions League. Liverpool mod AS Roma i aften, mens Real Madrid tager til Allianz Arena for at møde de tyske  mestre fra Bayern München. Og netop Real Madrid fik semifinale-pladsen i hus på meget kontroversiel vis. Det var nemlig et straffespark i overtiden i det andet opgør mod ‘Den Gamle Dame’ også kendt som Juventus, der afgjorde det hele. Og et meget kontroversielt straffespark.

Nogle vil sige, at midterforsvarer Benatia går i ryggen på Real Madrid-spilleren, mens modstanderne vil argumentere for, at skubbet fra Benatia ikke var så hårdt, at man blev nødt til at lægge sig ned. Ikke desto mindre dømte dommeren straffespark og ingen ringere end selveste Cristiano Ronaldo tog sig af det. Og han scorede naturligvis – til stor jubel for Madrid-fansene.

Ronaldo rush

Et af Ronaldos kendetegn er hans hurtighed med bold

Men hvilken klub har egentlig fået tildelt flest straffespark i Champions Leagues historie? Det umiddelbare bud er naturligvis Real Madrid, men det viser sig hurtigt, at det er helt forkert. Her får du top 10 over klubber med flest tildelte straffespark siden 2003-04-sæsonen:

10 – CSKA Moscow

Straffespark: 14

Scorede straffespark: 10

9 – Manchester City

Straffespark: 14

Scorede straffespark: 11

8 – Juventus

Straffespark: 14

Scorede straffespark: 11

7 – FC Porto

Straffespark: 16

Scorede straffespark: 12

6 – Manchester United

Straffespark: 17

Scorede straffespark: 12

5 – Chelsea

Straffespark: 20

Scorede straffespark: 16

4 – Arsenal

Straffespark: 24

Scorede straffespark: 18

Brug piletasterne herunder for at se, hvilke tre klubber, der har fået tildelt flest straffespark de seneste 15 år