Wenger har fornylig slået rekord som værende den manager, der har siddet længst tid på posten i engelske Premier League. Men  hvilken spiller har egentlig spillet flest kampe under den legendariske franskmand? 

AF KRISTIAN PARIS

4. Thierry Henry (258)

I 175 ud af de 258 var der mål… det er fan*me mange…

Den store franske angriber var en kæmpe årsag til Arsenals store succes op igennem 00’erne. Hvem havde troet at han ville komme til at spille så stor en rolle for the Gunners, da han kom fra Juventus for bare 110 millioner danske kroner.

3. Theo Walcott (264)

Den spiller, der har været længst tid under Wenger og stadig er aktiv. Ja, faktisk har han ikke været under andre managers.

Walcott er på den ene side symbolet på Wengers storhed, men også et symbol på den manglende succes om Arsenal ikke rigtig har haft på det seneste.

Den hurtige kantspiller bliver konsekvent undervurderet af sine modstandere og det afspejler måske meget godt resten af holdet, der for første gang under Wenger ikke skal spille Champions League i næste sæson.

2. Patrick Vieira (276)

Kom til Arsenal relativt ukendt, men var , da han forlod London, det omvendte.

Og faktisk var det ikke Wenger, der hentede Vieira, der dengang var reserve i AC Milan. Franskmanden spillede de første tre Premier League kampe under Pat Rice.

Han vandt derudover tre titler på syv år med klubben, og senere har han afsløret, at han skulle have forladt klubben, da selveste Real Madrid var ude efter ham i 2004.

Året efter skiftede han til Juventus efter ni år i London.

1. Dennis Bergkamp (277)

En anden spiller, der heller ikke blev hentet af Wenger er legendariske Bergkamp.

Sammen endte det dog med, at de to herrer vandt tre Premier League trofæer og tre FA Cups i 10 sæsoner. Mere behøver vi vist ikke at skrive…

 (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)