Som overskriften siger… her er klubbens bud på, hvem der kan blive ‘Sæsonens spiller’ i det catalonske. 

AF KRISTIAN PARIS 

Neymar

Neymar er af mange i denne sæson blevet kritiseret grundet hans mangel på mål, men denne sæson har uden tvivl været brasilianerens bedste siden han kom til Barca i 2013.

Han har faktisk i denne sæson været den mindst profilerede medlem af MSN trioen med kun 10 mål i La Liga. Dog har den 25-årige kantspiller været en kreator på banen, hvor han har lavet hele 10 assist.

Blev dog fornylig bannet i tre kampe, efter han fik rødt kort mod Malaga i La Liga.

Er dog tilbage i truppen nu, efter han hjalp spanierne til at vinde 4-1 over Villareal i lørdags.

Neymar Barcelona Villarreal LaLiga 06052017

Luis Suarez

Suarez har nok ikke nået sidste sæsons højder i år, men den urugyanske angriber har stadig bidraget væsentligt til Barcelonas målscoring i år.

Efter har scorede 40 mål i La Liga i sidste sæson har angriberen i denne sæson nettet sølle 27 gange i 33 kampe for klubben.

Suarez har blandt andet scoret dobbelt både ude og hjemme med Espanyol, ligesom han scoret det afgørende mål mod Valencia, Villarreal og Sevilla. Dog er han den eneste spiller i trioen, der ikke har nettet i nogle af de to El Clasico opgør i sæsonen. Derudover han han leveret imponerende 12 assists i ligaen.

Luis Suarez Barcelona

 

Lionel Messi 

Lionel Messi er den bedste spiller i truppen i denne sæson, og han har været den spiller man er gået til, når tingene har været i kog  – specielt i La Liga.

Den femdobbelte Ballon d’Or Winner har scoret flotte 35 mål i sæsonen i ligaen og ser ud til at sikre sig sin fjerde Guld sko i Europa. Derudover har han også formået at lave ni assistsi ligaen.

Fansene husker ham nok bedst i denne sæson, da han levere en ‘outstanding’ præstation mod Real Madrid i sidste måned, hvor han scorede det afgørende mål.

Lionel Messi Barcelona Osasuna LaLiga 26042017