Der er godt nok et par måneder til, at VM-slutrunden 2018 skydes i gang i Rusland, men det betyder ikke, at de forskellige nationers forberedelse ikke er i gang. De fleste hold har både planlagt træniningskampe, træningslejre og avancerede taktikker. Trupperne er ikke udtagede endnu og derfor har man stadig chancen for at imponere landstræneren.

Hvem, der bliver udtaget er altid spændende, men endnu mere spændende er det, hvem der rent faktisk kommer til at starte inde i den første kamp i Rusland til sommer. Vi kender det på det danske landshold, men faktisk foregår der en meget interessant kamp hos vores naboer fra England om målmandspositionen. Der er nemlig lige nu tre, hvis ikke fire kandidater til at være førstevalg.

I træningskampene og i kvalifikationen har det været forskelligt, hvem der har vogtet buret og derfor er det svært at gisne om landstrænerens foretrukne målmand. Den første kandidat er Joe Hart. 

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Joe Hart er den mest rutinerede af de engelske landsholdsmålmænd med 75 landskampe. Han var førstevalg ved sidste slutrunde, men her blev han heftig kritiseret for sin dårlige spil i luften og for ikke at have nok redninger. Han har heller ikke været alt for imponerende på klubniveau med svingende præstationer for Torino og seneste West Ham United.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side, hvor du kan læse om flere kandidater til positionen som førstevalg