Football fans supporting teams at the arena

Annoncørbetalt indhold

Som fodboldfan er der nogle turneringer, som du bare ikke må gå glip af, uanset hvilket land du er fra, og hvilke klubhold du holder med. Foruden Champions League, Europa League og EM, så er det bestemt også værd at følge VM i fodbold. Når verdens bedste fodboldmandskaber tørner sammen, så er der garanti for flotte mål, hårde tacklinger, fantastisk stemning på tilskuerrækkerne og kæmpe storskærmsarrangementer.

VM i Qatar nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det blevet tid til at komme med nogle kvalificerede bud på, hvem der kan løbe med titlen som verdensmestre. Hvilke lande har bedst chance for at vinde? Og hvordan ser Danmarks chancer ud? Læs artiklen og bliv klogere på dette.

Brasilien, Frankrig og Argentina er bookmakernes favoritter

De fleste bookmakere har allerede offentliggjort deres VM 2022 odds. Derfor er det nu muligt at sige noget om, hvilke lande der er favoritter til at vinde turneringen ifølge bookmakerne. Bookmakerne er sjældent helt enige, men hos nogle af de største aktører bliver henholdsvis Brasilien, Frankrig og Argentina udnævnt som favoritter. Det er med andre ord disse lande, du får de laveste odds på, når du oddser på, hvem der løber med titlen som verdensmestre anno 2022.

I den modsatte ende finder vi lande som Saudi-Arabien, Costa Rica, Iran og Tunesien, som ifølge bookmakerne har en meget lille chance for at vinde VM i fodbold i Qatar.

Har Danmark en chance for at vinde medaljer til VM i Qatar?

Alt kan ske, når bolden er rund, men de fleste bookmakere, fodboldeksperter og fodboldfans kan vist nikke genkendende til, at Danmarks chancer er ret små. Danmark har ifølge nogle af de førende bookmakere kun omkring 3 % chance for at vinde turneringen.

Danmark er kommet i en, på papiret, overkommelig gruppe, hvor modstanderne er Frankrig, Australien og Tunesien. Frankrig er favorit til at vinde puljen og derefter kommer Danmark. Første skridt på vej mod medaljer er naturligvis at vinde gruppen (Gruppe D). Vinder Danmark de første tre kampe, i gruppespillet, så er vi sikkert videre, endda på førstepladsen.

Det er muligt at oddse på andet end vinderen af VM

Hvis du vil gøre VM 2022 lidt ekstra spændende, så kan du overveje at oddse på nogle af de mange potentielle udfald. Foruden at oddse på vinderen af hele turneringen, så er det muligt at oddse på turneringens topscorer, turneringens spiller med flest assists og meget mere. Du kan naturligvis også oddse på de enkelte kampe.