Manchester United hentede i sidste uge unge Daniel James til Old Trafford fra Swansea. Angiveligt kostede han omkring 180 millioner kroner, men det er nu usikkert, hvilket trøjenummer han får tildelt. Det er i hvert fald, der mediernes fokus er lige nu. 

James skrev under på en femårig kontrakt, der løber indtil sommeren 2024. Dog med mulighed for forlængelse et yderligere år. Han beskrev det efterfølgende som en af de bedste dage i sit liv, og at han glædede sig til at starte samarbejdet op med trænere og spillere.

Han tilslutter sig truppen i begyndelsen af juli, hvor klubben tager på pre season tur til Australien. Men et spørgsmål hænger dog stadig ved? Hvilket nummer kommer den unge, engelske kant til at bære på ryggen, når det virkelig kommer til at gælde?

Der er flere numre, der helt automatisk bliver ledige, men det er vigtigt at huske, at han godt kan spille i ét nummer i pre season og så skifte det når sæsonen starter.

James bar selv nummer 20 for Swansea i sidste sæson og det gør han også på landsholdet for Wales. Dog er det nummer lige nu optaget af Uniteds upcoming stjerne Diogo Dalot.

De ledige numre i klubben er : 5, 19, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 30 og selvfølgelig flere andre højre numre. Nummer 5 er måske ikke helt en mulighed, eftersom det ofte er reserveret til en spiller, der spiller lidt længere tilbage på banen end James.

Daniel James

Nummer 19 har været ledig siden sidste sæson, da Rashford skiftede til nummer 10. 21 og 25 har ligeledes været ledige siden Ander Herrera og Antonio Valencia forlod klubben.

Numrevalget kommer dog an på, hvor James ser sig selv i førsteholdstruppen. Typisk er de lave numre etablerede spillere, medmindre de har et personligt ønske om et højere nummer.

Klubbens nummer 7 kan endnu en gang blive ledig, hvis Alexis Sanchez forlader the Red Devils denne sommer. Det kunne være en mulighed, men det er også en ret stor arv at løfte efter selveste Cristiano Ronaldo.