Det har været en fuldstændig historisk sæson for Mohamed Salah i Liverpool. Han er den mest scorende spiller i Europa med 44 mål i alle turneringer – hverken Messi eller Ronaldo har kunnet følge med ham, men netop sidstnævnte, Ronaldo får muligheden for at rette op på dette.

I morgen møder Cristiano Ronaldo og resten af Real Madrid-mandskabet Liverpool med Mohamed Salah på holdkortet i kampen om at løfte Champions League-trofæet. Et hæsblæsende opgør med spillere, der begge to kan score masser af mål. Når vinderen er fundet går der ikke længere før titlen som verdens bedste fodboldspiller også skal uddeles – eller, det hedder den ikke, for navnet er Ballon d’Or. Den har Lionel Messi og Cristiano Ronaldo delt stort set lige i de sidste mange år, men endelig er der en , der kan udfordre dem – det er Salah.

Luiz har selv løftet flere trofæer – herunder Premier League-titlen som ses på billedet herover (Photo by Michael Regan/Getty Images). 

Om Salah kan vinde Ballon d’Or er svært at sige, men, hvis han vinder Champions League med Merseysideklubben, så bliver hans chancer ikke forringet. Den holdning er den tidligere Chelsea-spiller og holdkammerat med Salah i netop Chelsea, David Luiz, af.

Ifølge det engelske medie mener han nemlig, at hvis Salah vinder CL, som Champions League også kaldes, så vinder han helt sikkert også Ballon d’Or. Den brasilianske spiller siger følgende:

“Han har haft en fantastisk år i England. Han har chancen for at gøre det fantastisk i europæiske kampe og nu får han også muligheden for at briliere til VM, når han skal repræsentere Ægypten til sommer i Rusland.”

“Jeg tror, at 25-årige Salah har stort sandsynlighed for at blive Ballon d’Or-vinder, hvis han bliver Europas bedste hold med Liverpool. Hvis ikke han kan overvinde Messi og Ronaldo kampen om Ballon d’Or i denne sæson, ja, hvem kan så?”