Rafael Benitez har siden fyringen af Carlos Ancelotti i maj 2015 været træner for Real Madrid. Resultaterne efter Benitez har sat sig i trænerstolen har ikke været prangende. Efter ydmygelsen hjemme mod Barcelona i El Classico var der mange spekulationer om det var dødsstødet for Rafael Benitez. Det afviste ledelsen dog. Nu er spekulationerne kommet tilbage efter flere middelmådige resultater, som blandt igen toppedes søndag da Real Madrid tabte til Villareal.

Der bliver af flere medier stillet spørgsmålstegn ved hvor lang tid Benitez kan blive som træner af klubben, og der går rygter om at Rafael Benitez har fået stillet et ultimatum. Det er ikke noget Benitez selv har kommenteret på, men Rafael Benitez’ agent Garcia Quilon er kommet med udtalelser til det internationale fodboldmagasin goal.com om situationen.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 21: Rafael Benitez of Real Madrid CF checks the time prior to start the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on November 21, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Er tiden ved at løbe ud for Rafael Benitez?  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Agent om ultimatum til Benitez

Ifølge Garcia Quilon er der ikke udstedt noget ultimatum til Rafael Benitez, MEN som du kan se af nedenstående citat, så er det en ret så bemærkelsesværdig detalje i forbindelse med den afvisning af at der har været et ultimatum fra Real Madrids ledelse.

“Ulitmatum? Vi kender intet til noget sådan, der er ingen der formelt har kommunikeret det.” Det er ren spekulation.”

“Formelt” – Hvor ikke bare afvise at der har været et ultimatum. Det kan være en fortalelse at bruge “formelt”, men den slags agenter ved typisk hvordan de kommunikerer med pressen, og den detalje virker på os ret underlig.  Er der et uformelt ultimatum? Måske! Måske bare en fortalelse…

Læs også:

Beckenbauer: Guardiola vil til denne klub?