Chelsea tabte i går i et intenst opgør til titelaspiranterne fra Manchester City med 0-1. Klubbens målscorer og angriber blev udskiftet efter 35 minutter med en skade og så skulle man umiddelbart tro, at Contes andetvalg som spydsspids Michy Batshuayi ville komme på banen. I stedet skulle Willian spille angriber og det er vi mange der ikke forstår… 

Af David Paris 

ntonio Conte was accused of sending messages during the early weeks of the season when he loaded his substitutes’ bench with youngsters and fringe players as the clock ticked down towards the end of the transfer window.

Chelseas nye angriber Alvaro Morata blev i gårsdagens opgør mod Manchester City udskiftet i det 35. minut med en skade. Den spanske angriber har haft en god start i London-klubben og ligner en mand, der kommer til at kæmpe med om topscorer-titlen i den bedste engelske række. Ikke desto mindre måtte Chelsea-træner Antonio Conte sætte en ny mand på banen i stedet for Morata og man skulle umiddelabrt tro, at valget ville falde på Michy Batshuayi.

Den belgiske angriber har flere gange været kampafgørende, når han er kommet ind fra bænken. F.eks. i midtugen mod Atletico Madrid, hvor han med scoring i overtiden sikrede tre point til London-holdet. Eller i sidste sæson, hvor han i de døende minutter i en Premier League-kamp mod West Bromvich Albion scorede og sendte det engelske mesterskab til Stamford Bridge.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Derudover har Batshuayi heller ikke startet inde i Premier League endnu.

I stedet blev det Willian, der ikke formåede at udfylde sit fulde potentiale på en uvant position på banen. Så, hvorfor er det, at Conte tvivler på, at Batshuayi ikke kan spille angriberposition fuld tid eller når det virkelig gælder.

Den italienske træner ser ud til ikke at tro på angribere. Han får aldrig mere end 20 minutter på banen og starter aldrig inde i kampene mod topholdene. Det er som om han tror på Batshuayi som en super-sub, ligeosm i Javier Hernandez i Manchester United under Sir Alex Ferguson…