At Manchester City kun formåede at spille 1-1 mod Everton hjemme på Etihad, må have behaget Manchester Uniteds træner, José Mourinho, der også var til stede på rivalklubbens stadion under mandagens Premier League-kamp.

Manchester United-træneren var til stede for at se Pep Guardiolas mandskab i aktion. Meget har været skrevet om Manchester Citys offensive kvaliteter, men de skulle helt hen til det 82. minut for at udligne, da Raheem Sterling sikrede Manchester Uniteds titelrivaler et enkelt point.

At Wayne Rooney gav The Toffees har nok også behaget Mourinho. Manchester Uniteds tidligere spiller hjælper dem nemlig stadig, selvom han nu repræsenterer Everton.

Mange forudsiger et kapløb mellem de to Manchester-klubben i kampen om Premier League-titlen denne sæson, men Mourinhos mandskab har fået en tidlig føring, da man har startet 2017-18 sæsonen med to 4 – 0 sejre, som har sikret holdet en komfortabel føring i toppen af den bedste engelske fodboldrække.

Sammen med West Ham og Swansea ligger United i øjeblikket placeret i den øverste top, og holdet har set stærke ud på alle parametre. David de Gea har holdt målet fri for mål i to kampe, mens Romelu Lukaku og Paul Pogba har set imponerende ud.

Hvorfor var Mourinho på Etihad mandag aften?

Så hvorfor var Mourinho på Etihad Stadium? Den mest logiske forklaring er, at han forbereder sig til kampen mod Everton på Old Trafford den 17. september.

Men Manchester Uniteds fans har fundet på en noget mere morsom grund til, hvorfor den portugisiske træner var en af tilskuerne på Etihad.

På Twitter skriver flere fans nemlig, at Mourinho kiggede på Wayne Rooney.

https://twitter.com/Lewis_Tids/status/899707269700562945?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1129625-manchester-united-fans-have-funny-reason-why-jose-mourinho-watched-manchester-city-v-everton