Jose Mourinho nyder ikke at være arbejdsløs, men han har stadigvæk ikke fundet ud af noget med Manchester United.

Af: Lasse D. Drescher

Jose Mourinho har været uden arbejde, siden han blev fyret af Chelsea tilbage i December.  Den erfarne træner har været til samtale med Manchester United før, men det er aldrig blevet til noget, selvom alt så ud til at gå den rigtige vej for Mourinho.

Ifølge den Spanske avis “El Pais”, har Mourinho sagt ja til jobbet som Manchester United træner, men man er bare aldrig blevet enige om kontrakten.  Ifølge “El Pais” har Mourinhos agent Jorge Mendes, forsøgt at få jobbet hos Real Madrid tilbage, men det tyder ikke på at Real Madrid vil have Jose Mourinho igen lige foreløbig.

Zinedine Zidane er den nuværende træner hos Real Madrid.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Zinedine Zidane er den nuværende træner hos Real Madrid. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det er som sagt ikke første gang at Mourinho bliver sat i forbindelse med Manchester United. Mourinho og Manchester United-historien er nok noget af det som der er skrevet og snakket mest om.  Ifølge Football Insider har Mourinho sikret sig en løn på omkring 150.000.000 kroner om året.

Jose Mourinho har gjort det klart, han nyder ikke at være arbejdsløs, så derfor håber Mourinho på at han hurtigst muligt kan komme tilbage i trænersædet.

Jose Mourinho fortalte dette til Football Insider:

“Nej, jeg nyder på ingen måde at have fritid, jeg vil arbejde med fodbold hele tiden det er mit liv.

Ja, jeg kan være sammen med min familie og mine venner, men jeg har også haft nok tid til det nu, så jeg håber at jeg snart er tilbage.”

Læs også: Conte kan godt lokke denne spiller til Stamford Bridge