Da Gareth Bale, James Rodriguez og Karim Benzema var ude med skader, var der masser af spilletid. Men nu er de tilbage, og populære Isco sidder og gaber på Real Madrids bænk.

Men sandsynligvis ikke meget længere, for goal.com skriver, at der er meget seriøse forhandlinger i gang mellem Real Madrid og Machester City omkring den spanske offensive midtbanespillers fremtid.

Benitez bruger ikke Isco – men hvor længe er Benitez egentlig i Real Madrid?

Det kan nemt ende med en lejeaftale, for ingen ved hvor lang snor Rafael Benitez har i Real Madrid. Resultaterne er ikke gode nok, og Fansene er trætte af ham og i øvrigt ret glade for Isco, så derfor vil en lejeaftale, være den mest logiske løsning – så kan man kalde ham tilbage, hvis Benitez bliver fyret.

Isco vil angiveligt gerne til Etihad Stadium, hvor han allerede var på tale i 2013 – men hvem siger nej til at blive en ‘Galactico’? Han er tidligere blevet trænet af Manchester City’s træner Pellegrino, der hentede ham til Valcencia fra Malaga som 19-årig.

Har Manchester City brug for Isco?

Det kører godt for ‘byens hold’ i Manchester, men Samir Nasri er langtidsskadet, så måske bør man købe en stærk midtbanespiller. Selvom Pellegrino offentligt insisterer på, at der ikke vil ske det store i det her transfervindue.

Læs også: de-hotteste-spillere-i-transfervinduet-20-du-skal-holde-oeje-med/

Forhandlingerne er i gang, og det kan nemt blive transfervinduets første store handel, der kommer flere!

Isco er fra Andalusien i det sydlige Spanien. Han er 23 år, 176 cm høj og vejer 74 kg. Hans ‘rigtige’ navn er: Francisco Román Alarcón Suárez