Af David Paris

Den tidligere professionelle fodboldspiller Andy Cole mener, at det ikke bliver noget problem for Manchester United, at angriberne Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic spiller sammen i angrebet. Han siger nemlig til det engelske medie Goal.com, at Zlatan Ibrahimovic kan ‘få det bedste ud af, Romelu Lukaku’.

Zlatan Ibrahimovic har den seneste tid været skadet for Manchester United og har ikke været i kamp siden starten af året. Han fik dog comeback i sidste weekend efter 77 minutter. Med både Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic klar til kamp, står træner Jose Mourinho i et dilemma. Hvem skal han vælge fra start? Hvem er bedst?

WEST BROMWICH, ENGLAND – DECEMBER 17: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates scoring his sides second goal during the Premier League match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns on December 17, 2016 in West Bromwich, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den tidligere United-angriber og fodboldkommentator, Andy Cole, mener dog ikke, at Jose Mourinho bør tage et valg. Zlatan og Lukaku burde nemlig spille sammen i angrebet, mener han.

Til Uniteds officielle hjemmeside fortæller Cole følgende om situationen i angrebet hos The Red Devils: “Jeg er begejstret for det nye United. Jeg er af den overbevisning, at det er godt med konkurrence og derfor bliver det heller ikke noget problem med de to stjerneangribere i truppen, der bare SKAL spille hver gang. “

“Jeg er ikke i tvivl om, at det godt for United. De komme alle til at spille bedre. Lukaku startede sæsonen rigtig godt og har scoret mange mål. Måske kunne de spille sammen i angrebet. Ved siden af hinanden eller den ene foran den anden. Jeg tror det kan fungere.”