Mauro Icardi har brudt den tavshed, der har været omkring ham, med en kryptisk udmelding på det sociale medie, Instagram.

MILAN, ITALY – NOVEMBER 06: Mauro Icardi of FC Internazionale (L) celebrates after scoring the third goal during the Serie A match between FC Internazionale and FC Crotone at Stadio Giuseppe Meazza on November 6, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

For to uger siden blev han frataget anførerbindet hos Inter Milan, og siden da har han ikke spillet en kamp for dem. Angiveligt på grund af en skade.

Argentineren kommenterede på hele situationen via et opslag på Instagram.

“Det er i den mest svære tid, at kærligheden bliver vist,” begynder opslaget.

“Det er i disse øjeblikke, at jeg besluttede at blive hos Inter. Når jeg følte, at jeg kunne hjælpe Inter med mine mål, blev kærligheden og mange andre ting større.”

“Stærkere end problemer med FFP (Financial Fair Play, red.). Stærkere end vores besvær, når så mange afskrev os. Hos Inter. Med Inter.”

“Og på trods af alt, har jeg altid besluttet mig for at blive. På grund af kærligheden for disse farver. Jeg har afvist alle andre tilbud, som jeg har haft det svært med at sige nej til.”

“Jeg har spillet med en sådan smerte, at jeg har grædt efter kampene, og i dagene efter.”

“Men jeg har altid insisteret på at glemme den smerte, med det eneste mål at kunne give alt, jeg har, for disse farver. Hos Inter. Med Inter.”

“Min kærlighed er hos Nerrazurri-farverne, for der findes kun Inter. Jeg har vist mine børn, at håbet skal opretholdes. Jeg har lært dem, at det er svært at vinde, men at gøre det med Inter har en unik betydning, som kun en sand ‘Interista’ kan forstå og føle. Mine børns øjne lyver ikke.”

“Jeg har opnået min drøm og jeg har opnået drømmene hos alle ‘intersti’, ved at vende tilbage til Champions League med et hold, som jeg var anfører for.”

“Jeg ved, hvad kærlighed er for Inter og det ved Inter-fansene. Jeg har lidt, grædt, kæmpet og mærket glæden. Hos Inter. Med Inter.”

“Mange ting kan ske i en familie. Gode som dårlige. Og på grund af kærlighed kan man stå imod mange ting.”

“Respekt må man aldrig gå ned på. Det er mine værdier, og det er disse værdier, jeg altid har kæmpet for. I min karriere. Hos Inter. Med Inter.”

Opslaget har i skrivende stund over 250.000 ‘likes’.

View this post on Instagram

🙏 #MI9

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι – MI9 (@mauroicardi) on