Antonio Conte har foretaget et meget vist valg denne vinter. Han har nemlig købt en 23-årig spiller fra Roma. Det er ifølge en italiensk agent den bedste transfer, der er lavet i det netop forgangne transfervindue.

Emerson (til venstre) varmer op forud for kampen mod Watford den 5. februar. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Mens Marcos Alonso ser ud til at være Contes favoritspiller på venstre-wingback-positionen, så ønskede den italienske træner sig alligevel en back-up, da han ikke har tillid nok til den uge Baba Rahman, der også spiller på den samme position.

Derfor indkøbte han den 23-årige brasilianske venstreback, Emerson Palmieri, der tidligere optrådte for italienske Roma.

Modsat mange andre, der er skiftet klub i dette transfervindue, kan han godt optræde for The Blues i Champions League i denne sæson, lige såvel som i FA Cuppen samt Premier League.

Den italienske agent, Federico Pastorello, mener, at Chelseas januartransfer var den mest imponerende handel, der blev foretaget i hvilken som helst europæisk liga i sidste måned.

Således udtaler han sig til The Sun:

Den bedste handel i januar måned? Emerson Palmieri til Chelsea. Og det siger jeg ikke kun fordi, at jeg selv var involveret i den aftale. I får at se. Han bliver en smuk overraskelse for the Blues.

Brasilianerens Roma-holdkammerat, Edin Dzeko, foretog næsten det samme skifte til Chelsea, men i stedet valgte Conte at se på Arsenals franske angriber, Olivier Giroud.

Pastorello gav også et indblik i den mislykkede handel.

-Dzeko gav flere gange udtryk for at han ikke ønskede at skifte til Chelsea. Penge var ikke problemet.

Palmieri har endnu sin første kamp i Chelsea-trøjen til gode, da han netop er vendt tilbage fra en alvorlig knæskade. Klubben fra det vestlige London skal atter i aktion igen mandag, når de skal møde West Bromwich Albion. Chelsea besidder i øjeblikket fjerdepladsen i Premier League, men Conte er under stigende pres efter en række dårlige resultater.