Manchester City har i skrivende stund nok den mest komplette trup i hele verden. De vandt det engelske mesterskab sidste sæson og er storfavoritter til at gøre det igen i denne. Det er træner Pep Guardiolas tredje sæson i klubben og det er noget, som midtbanespillere Ilkay Gündogan er særdeles beæret over.

Den tysk-tyrkiske City-spiller mener nemlig, ifølge det engelske medie 90min.com, at han selv og resten af hans holdkammerater burde føle sig mere priviligerede i forhold til at få lov til at arbejde sammen med Guardiola hver dag. Derudover siger han, at den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner er verdens bedste manager lige nu.

Guardiola ledte klubben fra den blå del af Manchester til Premier League-titlen sidste sæson. Det skete efter en rekord-sæson, hvor klubben blev den mest scorende nogensinde – og klubben med flest point nogensinde. Og det Guardiolas skyld mener Ilkay Gündogan.

Ilkay Gündogan udtaler sig

Den tyske landsholdsspiller udtaler følgende:

“Det er blanding. Vores succes er en blanding. En blanding af spillerne og træneren. Han har tidligere trænet på et meget højt niveau i Barcelona og i Bundesligaen. Det er noget han kan bruge i arbejdet med os. Han har masser af erfaring. “

“Det er en blanding af, at han er verdens bedste træner. Og så, at vi har nogle rigtige dygtige spillere. Nogen af de bedste. Jeg føler mig priviligeret til at få lov til at arbejde sammen med en træner af hans kaliber. Det er enormt inspirerende og jeg lærer noget hele tiden. Den samme følelse synes jeg også de andre spiller burde have. Priviligeret. Og det tror jeg også de har. Vi går en stor fremtid i møde og vi skal nok imponere og vinde endnu mere.”