Lazios italienske angriber, Ciro Immobile, havde denne sommer flere tilbud på hånden. Økonomisk set kunne det have betalt sig at søge væk fra Italien, men den store kærlighed, han har for Lazio, gjorde, at han blev i Rom.

ROME, ITALY – APRIL 22: Ciro Immobile with his teammates of SS Lazio celebrates after scoring the team’s third goal during the serie A match between SS Lazio and UC Sampdoria at Stadio Olimpico on April 22, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Tidligere på måneden forlængede Lazio og Immobile aftalen med hinanden. Således udløber italienerens kontrakt først i 2023.

Dermed binder han sig til den klub, han har så kær. Immobile fortæller nu til Football-Italia.com, at der har været interesse for ham andre steder. På trods af, at han kunne have scoret kassen et andet sted, valgte han at forlænge med Lazio.

– Det er en stor ære for mig at spille i Lazio. Jeg blev her på trods af, at jeg kunne få mere i løn i andre klubber.

– Når jeg er på banen og kan høre fansene synge mit navn, er det noget, der rører mig hver gang, fortæller han til det italienske medie.

28-årige Immobile har scoret 73 mål for Lazio, som han har spillet 98 kampe for.