Brøndby IF er videre i Europa League efter en sammenlagt sejr over tyske Hertha Berlin.

BRONDBY, DENMARK - JULY 31: Lebogang Phiri, Hany Mukhtar, Andrew Hjulsager and Christian Norgaard of Brondby IF celebrate after scoring their first goal during the Danish Alka Superliga match between  Brondby IF and AC Horsens at Brondby Stadion on July 31, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

BRONDBY, DENMARK – JULY 31: Lebogang Phiri, Hany Mukhtar, Andrew Hjulsager and Christian Norgaard of Brondby IF celebrate after scoring their first goal during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and AC Horsens at Brondby Stadion on July 31, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Torsdag aften blev der spillet europæisk bold på Brøndby Stadion og det blev med værterne som sejrsherre.

Hjemmeholdet var ellers kommet på en svær opgave i forhold til avancement med et 1-0 nederlag i Tysklands hovedstad.

Men Vestegnsklubben skulle blot bruge få minutter for at bringe balance i regnskabet med kampens første scoring af finske Teemu Pukki.

Dog udlignede gæsternes Vedad Ibisevic efter en halv times spil til stillingen 1-1.

Ikke lang tid gik der før Brøndby havde svaret igen, nærmere bestemt tre minutter. Her kunne Kamil Wilczek sende Pukki afsted i dybden, der resolut sparkede Brøndby foran endnu en gang.

For at sikre sig videre avancement skulle ‘Drengene fra Vestegnen’ bruge endnu en scoring, og den kom da et højt Brøndby-pres resulterede i et boldtab fra gæsterne, og endnu en gang blev det Wilczek, der kunne assistere Pukki, der kunne sende Brøndby foran på 3-1.

Hertha lagde derefter et massivt pres, men fantomredninger fra Frederik Rønnow satte en stopper for al tysk håb, og dermed er Brøndby sammen med alle de andre danske hold videre til næste runde.