Den tidligere Chelsea-målmand taler ud om betydningen af Ronaldos transfer til Juventus. Og han fortæller faktisk om nogle meget overraskende forhold. For ingen i  den spanske hovedstadsklub har Ronaldo særlig meget på dagsordenen. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Den belgiske landsholdsspiller kom til Los Blancos i sommers og han indrømmer, at man endnu ikke har formået at finde en eller flere spillere, der kan udfylde tomrummet efter Cristiano Ronaldo, der i sommers valgt at bytte Madrid ud med Torino og Juventus. Dog er der ingen i omklædningsrummet, der nævner Ronaldo. Savn eller bare længsel efter en spiller på hans niveau er der intet af.

Ronaldo forlod klubben efter næsten et årti i den hvide trøje. Og som klubben alletiders mest scorende spiller. På trods af disse bedrifter og Madrids dårlige sæson med 10 point op til La Ligas førerhold, så er der fortsat ingen, der så meget som taler om  Ronaldo.

Courtois udtaler sig

Courtois siger følgende: ” Han bliver ikke talt om i klædningsrummet. Det er mest pressen, der nævner hans navn. Der var kampe hvor vi tabte og brændte 10 kæmpe  store chancer. Men ikke der tyede vi til Ronaldo-snak. Og på samme tid som vi brændte 10 store chancer, scorede Ronaldo to for Juventus. Så er det ikke svært for pressen at drage paralleler. Og jeg forstår dem godt. Men det er ikke noget vi beskæftiger os med.”

Karim Benzema og Gareth Bale har været mændende, der har skulle forsøge at efterleve Ronaldos arv. Og det er ikke gået helt efter planen. Der er i hvert fald stadig et hul. Et hul i form af antal mål og en leder i den offensive del af spillet. En der tager ansvar for at skabe chancer – og score mål.