Der var torsdag aften kamp i Europa League gruppe mellem FC Sheriff Tiraspol fra Transnistrien og F.C. København fra Danmark. En kamp, hvor bookmakerne på forhånd, havde udset sig de danske gæster som favoritter. Det endte dog 0-0 igen, ligesom den første europæiske kamp i gruppespillet for københavnerne hjemme mod Lokomotiv Moskva. 

Foto: Lars Møller/Scanpix

Det er de to eksperter på Discovery Networks, Lars Jacobsen og Mikkel Bischoff, der har uddelt disse bedømmelser. Det højeste antal stjerner, man kan opnå, er seks stjerner. Men det blev der så absolut ikke givet af de to pensionerede fodboldspillere.

I alt fire spillere fik kun én enkelt stjerne. Spillere, der ifølge de to eksperter, skal stramme op. Næste gang de har muligheden for at forbedre deres præstation, er mod de tjekkiske pokalvindere, Zlín, på udebane. En kamp, der afvikles om tre uger.

Bedømmelser:

Robin Olsen – 3 stjerner

Pierre Bengtsson – 1 stjerne
Denis Vavro – 4 stjerner
Michael Lüftner – 2 stjerner
Peter Ankersen – 2 stjerner

Kasper Kusk – 1 stjerne
Zeca – 3 stjerner
William Kvist – 3 stjerner
Benjamin Verbic – 2 stjerner

Martin Pusic – 1 stjerne
Pieros Sotiriou – 1 stjerne

FCK møder om tre uger tjekkiske Zlín på udebane. Tjekkerne tabte torsdag 0-3 på udebane til Lokomotiv Moskva, der topper gruppe F med fire point. FCK og Sheriff har hver to point på andenpladsen.

Er du enig i bedømmelserne? Kvalificerer F.C. København sig videre i gruppespillet? Deltag i debatten på vores Facebook side.

SE OGSÅ: Ancelotti fik kun 15 måneder som træner for Bayern – nu har han skrevet dette på Twitter