Midtbanespilleren,. Denis Suarez, på lån fra Barcelona har kun optrådt i fire kampe i Premier League indtil videre siden ankomsten til den engelske klub Arsenal i januartransfervinduet.

Han udtalte forud for skiftet følgende: “Jeg er skiftet til Arsenal for at få en masse spilletid og for at være en vigtig spiller og gøre en forskel. Og vigtigst af alt: føle at jeg bidrager med noget.”

Desværre for Denis Suarez så er alle de mål han satte sig ikke blevet opfyldt endnu. Og han har snart været i klubben i tre måneder. Han var den eneste spiller som træner Unai Emery bragte til klubben i januar-transfermarkedet . Emery kendte Suarez fra deres fælles fortid i Sevilla. Og derfor var der store forventninger til ham. Men Barcelona-midtbanespilleren har skuffet fælt.

BARCELONA, SPAIN – APRIL 07: Ousmane Dembele of FC Barcelona conducts the ball among his teammates Ivan Rakitic and Philippe Coutinho and Gabriel Pires of CD Leganes during the La Liga match between Barcelona and Leganes at Camp Nou on April 7, 2018 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Den 25-årige centrale midtbanespiller har stadig til gode at starte inde på banen til en kamp. og indtil videre har han kun fået 95 minutters fodbold i benene. Han har hverken fået chancen eller taget den når han så endelig har spillet.

I Barcelona skulle han kæmpe med spillere som Ivan Rakitic og Sergio Busquets om spilletid og derfor var det ikke mærkeligt, at Suarez tabte den kamp.

Emery er redningsmanden for Denis Suarez

Emery regnes for manden, der har gjort Suarez til en fodboldspiller. I hvert fald af hovedpersonen selv. Det skriver Goal.com.

Denis Suarez udtaler: “Jeg tror, at Unai gjorde mig til en komplet fodboldspiller. Da jeg skiftet til Sevilla manglede jeg stadig meget. På mange punkter.”

Det var et stort skridt op fra Barcelona B. Men Emery hjalp mig. Han røg siden til Villareal for regelmæssig spilletid og det gik så godt, at Barceona i 2016 aktiverede frikøbsklausulen. Og de købte ham tilbage. Tilbage til Camp Nou. Siden da har han aldrig rigtig fået fast spilletid. Hverken på midtbanen. Eller på venstre fløj, som han også kan spille.