Det står næsten klart, at Real Madrid ikke kommer til at vinde La Liga  denne sæson. De er over 10 point efter førerholdet fra Barcelona med under otte kampe tilbage. Den spanske hovedstadsklub har haft problemer  i den hjemlige liga og det har for mange eksperter og spillere været fast at sætte en præcis finger på, hvad der har været galt.

Om det er har været fraværet af Gareth Bale på banen, der ikke har fået Los Blancos, som klubben også kaldes, til tops  den bedste spanske række, men det har helt sikkert en indflydelse. Når den tidligere Tottenham-spiller og nuværende walisiske landsholdspiller så endelig har spillet, har hans præstationer ikke været noget at prale af. Det skriver det engelske medie Goal.com.

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det er den tidligere Real Madrid-spiller og -træner Jorgen Valdano helt enig i. Han mener  nemlig, at intet af det, som Bale gør på banen aldrig nogensinde kommer til at være i nærheden af at være 800 millioner danske kroner værd.

Bale kom til klubben fra netop Tottenham i 2013 og har siden spillet mere end 200 kampe. På det seneste har han dog været forholdvis meget skadet og det er, ifølge hovedpersonen selv, der årsagen skal findes til det manglende flow i hans spil på banen.

Valdano siger følgende om Bales præstationer:

”Ikke noget af det, som  Bale gør er værd 800 millioner danske kroner. Det er det prisskilt han bærer om halsen og derfor er det naturligvis svært at leve op til. Cristiano Ronaldo har derimod udfyldt mere af den plads som Bale skulle have haft og det kan Bale så være glad for. Bale er god på banen, men nogen gange falder han ud af kampene og bliver usynlig. Det er det, han skal arbejde med.”