Lorenzo Insigne afslører nu, at han næsten stoppede sin fodboldkarriere, fordi han var for lille, og ingen ville have ham.

Lorenzo Insigne og Napoli er lige nu nummer et i Serie A, med maksimum point efter syv kampe. Samtidig er Napoli også det første hold nogensinde til at opnå en målscorer på mindst 25 mål.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Insigne fortæller nu til UEFA.com, hvorfor han var tæt på at stoppe sin fodboldkarriere. Han beskriver også, hvor stor en betydning det har for ham at spille for sin hjemby.

”Enhver spiller der repræsenterer sin hjemby vil have nogle problemer. At være den eneste napolitaner på holdet kan være svært, da fansene måske forventer noget mere af en. Jeg kan huske, da jeg var barn, var der 70.000 fans på San Paolo for at se en kamp i Serie C. Det ser du ikke andre steder.”

”De plejede at sige, at jeg havde noget talent, men at jeg var for lille. på et tidspunkt ønskede jeg ikke at spille fodbold længere, da alle agenterne sagde det samme, og jeg troede, at det ville være umuligt at fortsætte. Så havde jeg en prøvetræning hos Napoli, som gik godt.”

Nu er Insigne en inspiration, og han scorede det mål, der gav dem føringen på Bernabéu mod Real Madrid i sidste sæson.

”For en Napolitaner – i en Napoli-trøje, er ikke noget der sker hver dag. Jeg håber, at andre unge drenge fra Napoli kan gøre ligesom mig og gøre disse drømme til virkelighed.”

Lorenzo Insigne kom rigtig frem, da han spillede for Pescara i Serie B. Her havde han et fantastisk samarbejde med den nuværende Lazio-spiller Ciro Immobile og nuværende PSG-spiller Marco Verratti, hvor de fik rykkede på i Serie A. Han skiftede så til Napoli i sæsonen 2012/2013, hvor han skulle erstatte Ezequiel Lavezzi.