Lige når man troede, at storhedstiden var færdig for angriberen Mario Balotelli så gør han det igen. Den italienske angriber er genfødt i den franske Ligue 1-klub efter en perioden i kulden hos Nice. Og genfødslen skete for præcis 14 dage siden.

28-årige Balotelli scorede på et saksespark mod Saint Etienne d. 3 marts – kun en lille måned efter at have skiftet til klubben. Og han fejrede scoringen ved at tage en af tilskuernes mobiltelefoner og poste en Instragram-story til sine 8,6 millioner følgere. Stadion og verden gik amok. Den kontroversielle Balotelli var tilbage. Ham der altid går over stregen og gør præcis det modsatte af , hvad han bliver fortalt.

Målet blev starten på hans gode start i Marsielle. Fem mål i hans første syv kampe er det blevet til indtil videre.

Jose Mourinho fortæller om en Champions League-kamp mod Kazan i 2009 for Inter Milan, hvor man var uden både Samuel Eto’o og Diego Milito. Den portugisiske træner brugte hele halvlegen på at forklare Balotelli situationen, fordi han havde et gult kort.

Han sagde:

” Mario jeg kan ikke skifte dig ud selvom du har et gult kort. Vi har ingen angriber på bænken. Spil kun med bolden og reager ikke hvis vi mister den. Hvis nogen provokerer dig så er der ingen reaktion. Vi har brug for dig.”

Efter 46 minutter spillet: Balotelli rødt kort!

Men det har været en lang vej hertil. I sommeren 2016 kom Jurgen Klopp til Liverpool og der gjorde han det hurtigt klart, at problembarnet Mario Balotelli ikke skulle være en del af hans nye Liverpool-projekt. AC Milan hentede ham og her nettede 12 gange i hans første sæson. Siden gik turen videre til Nice og nu er næste stop altså Marsielle.

Men hvad der er karakteristiske for Balotellis klubskifter er, at han starter godt – med mange mål og gode præstationer. Men så falder han i kadence og ender oftest inden for en periode på to til tre år, at skifte klub igen. Simpelhen på grund af for ringe form eller disciplinære årsager. Om et sker i Marsielle tyder historien på. Men det kan være det er anderledes denne gang.