Premier League klubberne Liverpool og Tottenham har begge fået deres bud på Inter Milans keeper afvist. Den italienske klub vil ikke miste stjernemålmanden endnu. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Der er tale om den serbiske landsholdsspiller Samir Handanovic, der i løbet af de sidste par sæsoner har slået sit navn fast som en af de bedste keepere i, ikke mindst i Serie A, men også i hele fodbold Europa.

Det medfører naturligvis, at der er flere klubber, der interessede i den gode målmand. Deriblandt de to PL-klubber Liverpool og Totttenham.

Men Inter vil under ingen omstændigheder gentage det, der skete for to somre siden. Dengan var Handanovic meget tæt på at forlade Milano til fordel for England, men det endte med, at han skrev under på en ny aftale i januar 2016.

Lige nu står Handanovic aftale til at udløbe i sommeren 2019, men Inter forsøger allerede nu at få ham til at skrive under på en ny en af slagsen. Det skriver FCInterNews tidlige denne uge.

Men spillerens egen agen,t Fali Ramadani, vil ikke rådgive ham til at skrive under på noget endnu. Han vil gerne se, om interesseren fra Liverpool og Tottenham virkelig er oprigtig,  hvorfor de formentlig vil prøve at hente ham igen til januar eller måske først til næste sommer.

Som 33-årig vil Handanovic kunne ende alle spekulationer ved at skrive under på en ny aftale. Han vil kunne blive i Inter resten af sin karriere med stor succes. Spørgsmålet er om han har lyst til at blive i Serie A klubben som han kom til tilbage i 2012 fra Udinese for omkring 130 millioner kroner.

Den største af de to bejlere er uden tvivl Liverpool, der ikke rigtig har haft en rigtig keeper siden Pepe Reina røg til Napoli for nogle år siden. Tottenham derimod besidder en af Europas bedste keepere i det de har Hugo Lloris på holdkortet.