Hvis du bare har fulgt det mindste med i moderne fodbold og transfernyheder på det seneste (i hvert fald her på siden) er du også klar over, at Inter Milan er en af de klubber, der har været mest aktive på transfermarkedet denne sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

De tidligere Europæiske mestre Inter Milan ser endnu en gang ud til at forbedre deres trup ved at bringe noget erfaring og noget lederskab ind ved at handle ind hos rivalerne fra Fiorentina   i Serie A.

 

Mauro Icardi er nok stadig en af dem, der kan være anfører for holdet i næste sæson, men lige
nu er klubben altså meget tæt på at hente Fiorentinas ultimative leder og kaptajn Borja Valero.
En handel, der angiveligt vil lyde på omkring 40 millioner kroner. Det bekræfter Sky Sports.
Den 32-årige spanier har gjort sig positivt bemærket over de sidste par sæsoner i Serie A.

Sidste sæson var han en af dem, der skabte allerflest chancer i ligaen. Med hele 61 skabte chancer og 10 assists ligger han godt i toppen. Derudover er han indehaver af en pasningsrate på omkring 89 % med i alt 1559 pasninger lavet over hele sæsonen.

Angiveligt blev Valero allerede sidste sæson rygtet sammen med et skifte væk fra den lilla trøje, og det kan altså i år blive en realitet.

ACF Fiorentina v Borussia Moenchengladbach - UEFA Europa League Round of 32: Second Leg

Yderligere medier hævder, at officielle talsmænd fra klubben Fiorentina har fortalt den aldrende midtbanespiller, at han formentlig alligevel ville have tilbragt det meste af sæsonen på bænken, hvis han skulle afvise at forlade klubben denne sommer forud for næste sæson.

Modsat har der dog været italienske fans ude foran Valeros hus, der har tryglet ham om ikke at forlade ‘Viola’ , men det har angiveligt ikke stoppet ham i forlade klubben til fordel for San Siro.