Den italienske Serie A klub Inter Milan har sikret sig den meget eftertragtede franske angriber Yann Karamoh fra Caen på en to-årig lejeaftale, men mulighed for efterfølgende at gøre transferen permanent. 

AF KRISTIAN PARIS

Den blot 19-årige angriber er i gennem hele sommeren blevet jagtet af flere store klubber fra Europa. Han imponerede nemlig alle i sidste sæson, da han lavede fem mål i 35 kampe for den franske oprykker klub.

Inter har længe haft et godt øje til angriberen, efter deres tidligere angriber, Gabriel Barbosa, blev solgt. Det er derfor tiltænkt, at Karamoh skal erstatte Barbosa.

Karamohs egen kontrakt med Caen stod til at løbe ud næste sommer, men han skrev under på en ny aftale med klubben. Eftersigende for at holde interesserede parter eller bejlere på afstand. I stedet har Inter nu lejet den unge angriber for de kommende to sæsoner.

. (Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

“Jeg er meget glad for at komme til Inter. Mit forbillede er Neymar, han er min favoritspiller. JEg har valgt nummer 17. Forza Inter!
Jeg håber på at hjælpe mit holde med at opnå deres mål. Vi vil vinde ligaen og pokalturneringen.” 
udtalte den ambitiøse spiller til Football Italia tidligere i dag.

“For mig er det en god mulighed. Der er gode spillere her, og jeg har allerede set deres evner i de første par kampe af sæsonen.” 
Da den unge spiller blev spurgt om, hvad han kan bidrage med til holdet, svarede han følgende: ” Jeg er hurtig og god til at drible med boldet. Når det kommer til San Siro, har jeg altid drømt at stå der. Jeg håber jeg hurtigt vender mig til

Spillerens agent, Oscar Damiani, afslørede, at det var en lettelse at få handlen overstået, eftersom han mener, at Caen er en svær klub at forhandle med.