Hvis Man Utd ønsker at hente Ivan Perisic fra Inter Milan skal de hoste op med en gevaldig sum penge. Men penge de uden tvivl har. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ifølge Sky Italia, vil den italienske serie A klub Internazionale have i omegnen af 440 millioner danske kroner. Et helt absurd beløb for den kroatiske kantspiller, der godt nok har spillet godt for italienerne, men men behøver jo ikke betal overpris.

 

United er angiveligt alligevel interesseret og har allerede nu spurgt om tilgængeligheden om landsholdspilleren. Eftersigende har deres seneste bud lydt på 360 millioner danske kroner, men det er blevet afvist prompte. Derfor er det forventeligt, at de to klubber her i weekenden vender tilbage til forhandlingsbordet.

Jose Mourinho har allerede vist sig på transfermarkedet i denne sæson, der egentlig først åbner den første juli. Flere anerkendte medier kæder nemlig de røde djævle sammed med et 550 millioner transfer af Alvaro Morata fra Real Madrid.

Estonia v Croatia - International Friendly

Den spiller sammen med Perisic kunne virkelig gøre forskellen for Mourinho og co. der de sidste par sæsoner har haft problemer på den sportslige side – også selv klubben netop har vundet Europa League, Liga cuppen, Community Shield og altså har sikret sig Champions League fodbold i næste sæson.

United er som et resultat af de manglende resultater blevet en af de klubber, der henter nye spillere hver sæson i omegnen af en milliard. Se bare på sidste sommers største signing, Paul Pogba, der ikke helt har levet op til de mange penge, der er blevet brugt på franskmanden.

Tilbage til Perisic, der i øjeblikket har kontrakt med Inter indtil 2020, men den aftale kan med stor sandsynlighed slutte før tid, eftersom United ikke er den eneste interesserede klub.

Kroaten kom til klubben fra Wolfsburg tilbage i August 2015 for omkring 140 millioner danske koner og  har den  netop overstående sæson stået for 16 mål og 10 assists i alle turneringer for klubben.