Den tidligere Inter angriber har nu endelig afsløret, hvordan hans tidligere klub dækkede over ham, da han var inde i en svær periode i sin karriere. 

Det blev så også begyndelsen på enden. Det drejer sig om den brasilianske angriber Adriano, nu taler ud om, hvordan Inter støttede ham igennem en svær periode han havde i sit liv og karriere for nogle år tilbage.

Han afslører, at et alkoholmisbrug og en slem depression var det der endegyldigt satte en stopper for hans karriere og mere succes på allerhøjeste niveau i fodbolden i Europa.

Kunne ikke skjule det

Han var en af de mest frygtede angribere i en kort periode midt i 00’erne. Adriano formåede dog ikke at følge med sine konkurrenter og det var specielt farens død, der trickede depressionen og det dertil hørende alkoholmisbrug.

“Det eneste der vidste, hvor slemt jeg havde det, var mig selv. Min fars død gjorde, at jeg havde det her meget store tomrum i mig. Jeg følte mig alene. Efter hans død blev det hele bare værre og jeg begyndte at isolere mig selv mere og mere. ” forklarer den tidligere Inter stjerne til Football Italia.

” Jeg var alene i Inter og i Italien. Jeg var ked af det og deprimeret. Derfor begyndte jeg at drikke. Jeg havde det kun godt, når jeg drak og det blev så til hver aften. Jeg drak alt hvad jeg kunne få fingrene i; vin, whiskey, vodka og øl. Masser af øl. Det var det der gjorde, at jeg i sidste ende måtte forlade Inter. ” afslørede han.

Inter prøvede ellers så vidt det var muligt at holde Adriano o g hans problemer ude af pressen. De løj sig til, at han var skadet og ikke i stand til at spille. I stedet var han bare pisse fuld.

“Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle skjule det. Jeg ankom fuld til træning. Jeg kom dog altid. Enten var jeg plørefuld eller også kom personalet og fik lagt mig i seng. Inter fortalte derefter bare, at jeg havde ondt i nogle af musklerne.” fortalte han.