Selvom transfervinduet endnu ikke er begyndt, holder det bestemt ikke nogen trupper tilbage. Snakken går på livet løs, men nu er uheldet måske ude for La Liga klub, der ikke kan få den spiller de ønsker. 

AF KRISTIAN PARIS

Sevillas håb om at hente Stevan Jovetic på en permanent aftale er blevet skudt i sænk, efter Inter Milans sportschef har afsløret, at han har afvist adskillige tilbud fra den spanske klub i den bedste række.

Medier fra Italien i sidste uge har ellers hævdet, at Sevilla har budt helt op til 75 millioner danske kroner, for den spiller de sidste sommer fik på en etårig lejeaftale.

 

Og Jovetic har i den grad imponeret på Ramon Sanchez Pzjuan stadion. Derfor er han også regelmæssigt blevet kædet sammen med et permanent skifte til Spanien, og de rygter er blot blevet forstærket, efter spillerens agent har slået fast, at Jovetic ønsker at blive i den klub han lige nu er udlejet til.

“Jovetic vil meget gerne blive i Sevilla” siger repræsentativer fra spilleren til medie Football Italia.

FBL-ESP-LIGA-SEVILLA-OSASUNA

“Det er på tide for de to klubber, at indgå en aftale.” 

Der ser ud til at Sevilla regner med at komme til enighed, efter de har lagt et bud på bordet. Men deres henvendelse ser du til bare at være blevet smidt på gulvet og ignoreret, eftersom sportschef Walter Sabatini blankt har afvist et skifte.

Andre medier hævder, at buddet simpelthen er blevet afvist, fordi Sevilla ikke har levet op til montenegrinerens værdi. Men det stadig ikke bekræftet.

Derrfor er eneste mulighed for Jovetic nu, at lægge så meget pres på Inter Milan som muligt, og på den måde kan agenten måske få tvunget et skifte igennem.

Ellers er der nok andre europæiske storklubber der er interesseret i den tidligere Man City angriber.