tranSfervinduet nærmer sig med hastige skridt, ligesom sæsonen for de fleste klubbers vedkommende er ved at rinde ud med mindre en 10 spillerunder tilbage i de fleste af Europas største ligaer såsom Premier League og Serie A. 

AF KRISTIAN PARIS 

I dette tilfælde handler prissætningen om en af Inters største stjerner i denne sæson, kroaten Ivan Perisic.

Prissætningen kommer efter adskillige forespørgsler fra nogle af europas største klubber, der meget gerne vil have fingrene i offensivstjernen.

Ivan Perišić kan måske være på vej til Premier League (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Ifølge flere italienske fodboldmedier lyder prissætningen på omtrent 600 millioner danske kroner – en noget ambitiøs bud mener flere eksperter.

Det ligger ikke klart, hvorvidt buddet er den endegyldige pris, man må gå ud fra, at prisen starter en anelse for højere end den faktuelle transfervindue, da klubben formentlig vil have noget at forhandle med.

Den 28-årige kroat, der både kan spille kant og 10’er, er på det seneste blevet kædet sammen med et skifte væk fra det italienske. De to største bejlere i øjeblikket hedder Liverpool og Manchester United, der angiveligt er klar til at betale den pris Inter forlanger.

Angiveligt ligger der allerede et bud på kroaten. Det er ifølge de sammen italienske medier Man Utd, der har budt omtrent 400 millioner danske kroner.

Faktisk var Uniteds cheftræner, Jose Mourinho, et smut i Kroatien for at holde øje med Perisic, der spillede for landsholdet i et opgør mod Ukraine, i går aftes.

Desuden planlægger Inters ejere, The Suning Group at påbegynde en kæmpe omvæltning i klubben. Den skal igen gøres til en af Europas topklubber, der kæmper med om Champions League år efter år.

En af nøgle strategierne vil være at holde på deres stjerner, heriblandt selvfølgelig Perisic, der kom til klubben i sommers, efter at have spillet i tyske Wolfsburg.