Den 29-årige Inter-profil Ivan Perisic rygtes ifølge Calciomercato væk, fra den italienske klub til sommer. Der er igen stor interesse fra Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige kroatiske kantspiller Ivan Perisic, rygtes ifølge Calciomercato endnu engang væk fra Inter Milan. Der skulle igen være stor interesse, fra Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Marco Luzzani – Inter/Inter via Getty Images)

Ivan Perisic har i nogle sæsoner været en af de helt store profiler hos Inter Milan. Nu meldes det dog ifølge mediet, at den erfarne kantspiller har stor interesse, i at forlade den italienske storklub.

Kroatiske Ivan Perisic er nemlig blevet uenige med Inter, om hvad vides så ikke på nuværende tidspunkt. Dog meldes det at der derfor, er chance for at vi ser den kroatiske kantspiller forlade Inter til sommer.

Grunden til at Manchester United for alvor jagtede Ivan Perisic, var som en solid kantspiller. Dog hentede Premier League-storklubben Alexis Sanchez til Old Trafford, og derfor er interessen i Perisic måske ikke den samme, som den har været.

Der meldes intet om hvad prisen på den kroatiske kantspiller ligger på, men det bliver ifølge Calciomercato ikke billigt. Dog bliver det stadig billigere, hvis uenigheden mellem Inter Milan og Ivan Perisic fortsætter.

Calciomercato melder samtidig at Manchester United formentlig stadig kunne have interesse, i at hente Perisic til klubben. Da José Mourinho formentlig gerne vil have flere tråde at spille på, til offensiven for at få scoret flest mål.

Mourinho vil hellere forstærke forsvaret

José Mourinho har dog givet et tydeligere udtrky for, at han vil forstærke forsvaret hos Manchester United, frem for offensiven. Da der er større problemer i forsvaret, da Mourinho ikke har en fast kæde som han ønsker at bruge, og som han føler sig sikker med.

Derfor skal der formentlig ud og spenderes penge, for at få skabt et solidt forsvar som kan gøre Manchester United-tilhængerne helt rolige, ved deres forsvar.

Læs også: Real Madrid-stjerne slog aldrig rigtig til: Nu kan rekordindkøbes købes for absurd lidt