Inter-veteranen vender tilbage til Serie A-klubben, denne gang er det bare ikke som spiller, men som en del af den nye Inter-træner Stefano Piolis stab.

Af Lasse D. Drescher

Serie A-klubben Inter har nu offentliggjort, at den tidligere forsvarsspiller Walter Samuel kommer tilbage til klubben. Samuel kommer dog ikke tilbage som spiller, men som en del af den nye træner Stefano Piolis stab.

Argentinske Walter Samuel blev kaldt “Væggen”. Samuel tilbragte fire år hos Inter, hvor det samtidig blev til en masse titler hos den italienske storklub. Seks Serie A-titler, tre Cup-trofæer og et enkelt Champions League-trofæ.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)ieA

Inter skrev følgende tekst på deres hjemmeside, efter at det blev officielt at Walter Samuel kommer tilbage: 

“Vi vil gerne sige velkommen tilbage til Walter Samuel, en stille kriger som altid gav sig fuldt ud. Han var en vinder, og han har aldrig forladt vores hjerte. Velkommen hjem Walter Samuel!”

Den 38-årige argentiner startede sin karriere tilbage i Argentina, hos fodboldklubben Newells Old Boys. Derefter gik turen i 1997 til Boca Juniors. Tre år senere tog Samuel så til Serie A-klubben AS Roma, og så i 2004 til Real Madrid. Efter en enkelt sæson hos Los Blancos, tog argentineren til Inter. Samuel var at finde hos Inter i perioden 2005-2009, og Samuel spillede før karrierestoppet hos FC Basel som sin sidste klub.

Læs også: 4 potentielle klubber Messi kan skifte til fra Barca