Inter forventer at tilbyde deres manager en kontraktforlængelse på trods af, at han ikke har formået at gøre nedenstående. 

Det forlyder i følge flere italienske medier, at Inters manager, Luciano Spalletti er blevet tilbudt en to-årig kontraktoforlængelse. Det rygtes, at den kontraktforlængelse vil komme uanset om klubben formår at kvalificere sig til Champions Leauge fodbold i næste sæson.

Selvom Serie A klubben ligger i midten af vild kamp om at komme i top fire i denne sæson, har den 59-årige manager alligevel imponeret de kinesiske ejere. Med tre kampe tilbage af sæsonen ligger Inter lige nu nummer 5 med 66 point mod Lazio på fjerdepladsen med 70 point.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images )

I følge mediet Gazzetta dello Sport og Calcio Mercato er klubben blevet overbevist om Spallettis tilgang til spillet og de overvejer i skrivende stund om de skal tilbyde ham en kontraktforlængelse, så samarbejdet først slutter i 2021. Hans aftale på San Siro står til at slutte i 2019 .

Selvom Inter ikke kvalificerer sig til Champions League, vil Spalletti formentlig alligevel forny sin aftale med klubben og kigge fremad. Der er nemlig allerede en transfer på plads. Joao Cancelo er nemlig allerede blevet hentet ind forud for den nye sæson.

Spalletti kom til Serie A sidste år efter han havde været to år i Roma. Hans tid i Milano startede med at spille hele 16 kampe uden et nederlag.

Klubbens form har dog været faldende siden sidst, men Inter er stadig håbefulde forud for de sidste par kampe af sæsonen og håber om at spille Champions League i næste sæson lokker i den grad. Det ville være første gang siden 11/12 sæsonen.