Inter forbereder sig på at sælge Antonio Candreva til Chelsea og planlægger at erstatte ham med Lazio-kanten Keita Balde Diao, mens de samtidig beholder Manchester United-målet Ivan Perisic. 

Den erfarende italiener spillede alle Inters ligakampe i sidste sæson, men Mediaset Premium har reporteret, at Inter hellere vil miste Candreva end Perisic.

(Foto: GIORGIO PEROTTINO/Scanpix 2016)

Perisic, der primært spiller på venstre-kant, hvor Candreva har spillet på højre. De lægger begge fantastiske indlæg og det er nok også en af grundende til, at de er så interessante for Chelsea og United, da de ville kunne servere massere af sukkerbolde indtil Morata (Chelsea) og Lukaku (United).

Chelsea er interesserede i at købe Candreva, for at tilføre holdet mere dybde, en faktor, der vil være meget mere betydelig end i sidste sæson, da man i år er med i Champions League og derfor har brug for mindst to gode spillere til hver plads, så man kan gå en hel sæson igennem med de bedste resultater.

Hvis et skifte til Samford Bridge bliver en realitet, så skal Chelsea angiveligt af med cirka 200 millioner kroner.

Den kroatiske-stjerne Perisic har været et mål for Manchester United igennem hele sommertransfervinduet, men Inter forsøger deres bedste på at beholde ham til næste sæson, så de fortsat kan kæmpe med om Serie A i næste sæson – specielt fordi AC Milan har oprustet sig så godt som de har med spillere som Lenardo Bonucci og Calhanoglu.

Lazios Keita Balde Diao kunne blive Candrevas erstatning. Med hans kontrakt udløbende i juni 2018, så ville prisen for ham ikke være særlig høj og Lazio kunne blive tvunget til at sælge senegaleseren, hvis de vil have bare lidt penge ud af ham.

Angriberen scorede 16 ligamål i sidste sæson, og hans hurtighed og dribleevner ville tilføre Inters angreb nye muligheder.