Inter hentede i sommers angriberen Gabriel Barbosa i hjemlandet Brasilien. Helt slået til i Italien har han ikke endnu, men læs om hans fremtid nedenunder. 

AF KRISTIAN PARIS 

I sommers inden skiftet til Inter var den 20-årige brasilianske angriber Gabriel Barbosas fremtidsudsigter store og hans var spået den nye brasilianske superstjerne efter Neymar.

Inter hentede ham som sagt i sommeren ’16 for omtrent 250 millioner danske kroner fra Santos i Brasilien.

Helt så godt som forventet er det alligevel ikke helt gået den brasilianske angriber, der faktisk kun måler 178 cm i højden. Faktiske er det kun lykkedes Barbosa at spille 83 sammenhængende minutter i ligaen, og han står kun noteret for ét mål.

Ifølge det italienske medie Calciomercato er Inter alligevel ikke helt klar til skille af med den unge angriber, der har fået kælenavnet ‘Gabigol’. I stedet er de, for at fremme hans udvikling, parat til at sende angriberen ud på et lejemål.

(Joe Burbank/Orlando Sentinel/TNS via Getty Images)

Selvom han ikke har slået helt igennem i Italien er tilbuddene stadig mange, og der er med garanti klubber, der er parat til at leje den unge angriber.

Hvis de sælger ham, vil de højst sandsynligt ikke få den samme sum penge for ham, som de købte ham for. Måske er der alligevel noget tilbage i den hurtige angriber, der allerede har debuteret på A-landsholdet. Måske skal han bare vænnes til de nye omgivelser i Europa før han kan slå ordentlig til. Det er trods alt aldrig let, som så ung at flytte hjemmefra og så til et helt nyt kontinent.

De klubber, der var interesseret i Barbosa i sommers, inden skiftet til Serie A, var blandt andre Liverpool, Chelsea og Man Utd. De klubber er formentlig ikke lige så varme på angriberen nu, men der vil stadig være interesserede klubber.