Sæsonen i Europa er ved at gå på hæld, og hele Europas klubber er allerede nu ved at forberede sig til næste sæsons strabadser, ved at skille sig af med dem, der ikke kan bruges, og forstærke truppen yderligere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Chelseas eminente belgiske landsholdspiller Eden Hazard er af den overbevisning, at hans holdkammerat på både landsholdet og på klubplan, Michy Batshuayi, bør finde sig en ny klub, for at holde gang i karrieren, der lige er i stilstand på Stamford Bridge.

Batshuayi, der er 23 år, har ikke helt formået at tilkæmpe sig en fast startplads i Antonio Conte udvalgte 11, siden han kom til klubben fra Olympique de Marseille for omkring 300 millioner danske kroner i sommers.
Chelsea v Brentford - The Emirates FA Cup Fourth Round

Derfor står landsmanden nu frem og foreslår Bayshuayi, at han kommer væk fra Stamford Bridge, når transfervindnuet begynder til sommer.

“Han bliver nødt til at spille mere for Chelsea. Eller finde en ny klub for at komme tilbage i form.” 

“Det er bestemt ikke let for ham. Han havde en god sæson i Marseille i en sæson, hvor han var i stand til at spille regelmæssigt og score. Men det vil altid været et eksperiment. 

Jeg selv rigtig godt ud af det med ham, og jeg ønsker for ham, at han genfinder lysten til at spille, og ikke mindst score mål som han jo har gjort i flere år i træk. 

Belgieren kom som sagt til London i sommers med håbet om at blive en potentiel offensiv trussel for Antonio Conte, men han har altså ikke været i stand til at leve om at forventninger fra klubben og klubbens fans.

Med kun seks mål i hele sæsonen – for både klubhold og landshold, er der bestemt grund til bekymring for Chelseas nummer 23.

Chelsea v Crystal Palace - Premier League