Den tidligere AC Milan-spiller og brasilianske superstjerne Kaka har fundet sig en ny arbejdsgiver. Det bliver hans gamle klub, AC Milan der kommer til at give den offensive midtbanespiller løn det næste stykke tid. Men det bliver ikke for arbejdet på banen, som Kaka har været vant til. Han kommer nemlig til at fungere som en del af AC Milan stab af holdledere, trænere, modstandere-analytiker og så videre.

Hvilke rolle den i dag pensionerede fodboldspiller  helt præcist kommer til at have, melder hverken medier eller klub noget om. Men det får vi noget en afklaring på i fremtiden.

Kaka spillede 193 kampe for den italienske Serie A-klub med 70 mål til følge. Det hjalp klubben til at vinde Champions League og Serie A i slutningen af 00’erne. På den tid var Kakas karriere på sit højeste. Den kulminerede med prisen som verdens bedste fodboldspiller i 2007. Ja han vandt Ballon d’Or i 2007. Og dermed er han den sidste spiller til at vinde titlen udover Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der har domineret det sidste årti.

Siden røg Kaka til Real Madrid som verdens dyreste fodboldspiller, men her gik hans karriere mere eller mindre i stå. Og nu vender Kaka altså tilbage til der, hvor han blomstrede og udfoldede sig.

Kaka udtaler sig

I et interview siger hovedpersonen selv: “Jeg taler ofte med Leonardo, der er AC Milans sportsdirektør. V i er venner, men min præcise rolle i klubben har vi ikke diskuteret endnu. 

“Lige nu er min priotering mine børn i Brasilien og så må vi se.Det er også grunden til at jeg ikke er kommet til klubben før nu. De har skullet vokse ordentligt op i Brasilien. Jeg kommer til at arbejde sammen med Gattusso formentlig. Så nu må vi se.”