Cardiff Citys midtbanespiller Aron Gunnersson har nu slået sin fremtid i den walisiske storklub fast. Det sker efter han nu formelt set har skrevet under på en ny et-årig forlængelse af kontrakt med klubben. Det betyder, at han bliver i Cardiff indtil 2019 .

Islands kaptajn Gunnarsson, der netop lige har repræsenteret sin nation ved sit første VM, stod ellers til at være ledig på markedet denne sommer, eftersom hans kontrakt udløb. Nu har han dog muligheden for at forlænge sit ophold. Han bliver på den måde den spiller i Cardiff, der har været længst tid i klubben

Gunnarsson kom til Wales i 2011 fra Coventry.

” Det har tage et lille stykke tid, men nu er det endelig blevet tid til det. Jeg har altid villet blive i klubben – også selvom jeg ikke sige meget i nyhederne. Jeg vil bare gerne gøre mit job på banen. ” slog den 29-årige midtbanespiller fast.

(Photo by Evrim Aydin/Anadolu Agency/Getty Images)

“Det var svært at være en del af VM, men nu er det Cardiff City det gælder. Nu er jeg bare glad for at have skrevet under på en ny kontrakt med klubben. Nu er jeg frisk på at give alt, hvad jeg kan for klubben. ”

“Min søn er født i Cardiff og jeg har været gennem alt med klubben og dens fans. Nu kan jeg bare ikke vente med at være tilbage i Premier League og trække trøjen over hovedet.

De eneste overlevende

Gunnarsson og forsvarsspileren Matthew Connolly er de to eneste spillere, der er tilbage fra den trup, der var med i Premier League sidste gang klubben var der i sæsonen 13/14.

Joe Ralls var der også, men han tilbragte den sæson som udlejet til Yeovil i the Championship.

Udover Gunnarsson har spillerne Joe BennettNeil Etheridge og Junior Hoilett også skrevet under på en ny kontrakt.