Fiorentinas anfører, Davide Astori, er natten til søndag blevet fundet død på et hotelværelse i Udine forud for kampen mellem Udinese og Fiorentina.

 

Fodboldspilleren, Davide Astori, er død, 31 år gammel.

Det meddeler Fiorentina på klubbens Twitter-profil.

  • Det er med dyb sorg, at Fiorentina må meddele, at anføreren, Davide Astori, er blevet fundet død.

Den 31-årige Fiorentina-anfører spillede 14 kampe for det italienske landshold. Her var han blandt andet med til at sikre de azurblå bronze ved Confederations Cup i 2013, da han scorede i en kamp mod Uruguay.

Døde, mens han sov

Ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport døde Astori, mens han sov. Det pludselige dødsfald undersøges naturligvis. Søndagens Serie A-kamp mellem Udinese og Fiorentina er ligeledes udsat på grund af dødsfaldet.

Læs også: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

I øjeblikket forventes det, at samtlige Serie A-kampe i denne runde vil blive aflyst efter meddelelsen om Davides død, der vækker dyb sorg hos den italienske befolkning.

Astori var et produkt af AC Milans ungdomsakademi. Her spillede han fra 2001 til 2008, og blev lejet ud ad adskillige omgange. I 2008 skiftede han til Cagliari, hvor han skulle opholde sig de næste otte år, før han i 2016 blev solgt til Fiorentina, som altså blev hans sidste klub.

For to uger siden blev han far til en søn, og skulle efter planen have spillet i dag mod Udinese.

Opdateres…