Manchester United skal af med 105 millioner euro for Paul Pogba, der på grund af diverse tillæg kan stige til 110 millioner euro. Det skriver den italienske journalist, Gianluca Di Marzio.

Paul Pogba ses her under en Serie A-kamp mod UC Sampdoria. Nu er franskmanden efter alt at dømme på vej væk. Foto: Getty Images

Paul Pogba ses her under en Serie A-kamp mod UC Sampdoria. Nu er franskmanden efter alt at dømme på vej væk. Foto: Getty Images

Timer inden Community Shield-opgøret mellem Leicester City og Manchester United meldte man ud, at Paul Pogba havde fået tilladelse til at gennemføre det obligatoriske lægetjek forud for et skifte til Old Trafford.

Paul Pogba er netop rejst til Italien efter et længere ferieophold i USA, men vender mandag formiddag snuden mod Manchester.

Det skyldes, at en aftale er på plads mellem Juventus og Manchester United efter længere tids samtaler og forhandlinger.

Prisen, som de to klubber har accepteret, lyder på 105 millioner euro, hvilket svarer til cirka 780 millioner danske kroner. Et beløb, som Manchester United skal betale af over de næste 36 måneder, altså tre år.

Klausulen bliver udløst, hvis …

Foruden de 105 millioner euro er der også inkluderet en klausul på 5 millioner euro, som kommer i brug, hvis hovedpersonen selv forlænger sin kontrakt med Manchester United inden for de næste fem år eller bliver solgt videre for mere end 50 millioner euro.

De 110 millioner euro kroner er alene transfersummen, og inkluderer altså ikke agent Mino Raiolas honorarer eller Pogbas løn.