Man bliver slemt skuffet, hvis man håber at kunne se Mario Balotelli i aktion for Azzuri i kampene mod Liechtenstein og Tyskland. Han er nemlg ikke udtaget. Foto:Dino Panato/Getty Images

Man bliver slemt skuffet, hvis man håber at kunne se Mario Balotelli i aktion for Azzuri i kampene mod Liechtenstein og Tyskland. Han er nemlg ikke udtaget.
Foto:Dino Panato/Getty Images

Den italienske landsholdstræner, Giampiero Ventura, har offentliggjort en noget bizar udtagelse i forbindelse med det italienske landsholds kommende VM-kvalifikationskampe mod Liechtenstein lørdag og Tyskland tirsdag.

Landsholdstrænerens valg kommer bag på en del fans af det italienske landshold. Blandt andet er en del utilfredse med, at brandvarme Sebastian Giovinco, der for tiden tørner ud for Toronto FC i MLS og i øvrigt har scoret 17 mål og lagt op til 15, ikke er blevet vurderet god nok til en udtagelse.

Man kan derfor sætte spørgsmålstegn ved, at Italiens varmeste angriber pt. ikke er god nok til det italienske landshold.

Selv udtaler Ventura følgende til Gazzetta dello Sport:

“Jeg har gjort, hvad jeg kunne, for at hjælpe ham. Faktum er, at han spiller i en liga, jeg ikke anser som værende god nok. Han bør kunne gøre en stor forskel i den liga med de kvaliteter, han har.”

Det har også vakt stor undren, at Graziano Pelle og Mario Balotelli. Sidstnævnte er i øjeblikket er i flyvende form for OGC Nice i Ligue 1, og er placeret som ligaens øverste hold.

Italien må også se bort fra Claudio Marchisio, der har pådraget sig en muskelskade. I stedet kan der blive plads til Atalantas 22-årige Roberto Gagliardini, der sammen med Armando Izzo, Leonardo Pavoletti, Danilo Cataladi, Davide Zappacosta og Matteo Politano kan få debut for Azzuri.