I kølvandet på den netop overståede sæson, er den italienske forsvarslegende, Paolo Maldini, gået offentligt og fortalt om sin mening om en landsmand karriere. Han foreslår det ‘ideelle’ skifte. Læs mere her. 

AF KRISTIAN PARIS 

Barcelona vil være det ideelle skifte for Paris Saint-Germains Marco Veratti, hvis han vil steppe sit spil et niveau op.

Det er den tidligere AC Milan spillers Paolo Maldinis mening, der hævder, at Veratti skal skifte til den catalonske storklub for at forhindre stilstand i sin fodboldmæssige udvikling.

 

Den tidligere italienske landsholddspiller gav eksklusivt et interview med Calciomercato om et antal emner, der han blev spurgt om landsmanden fremtid i fodbold, og hvor han synes, at den lille italiener hører bedste hjemme.

AC Milan v Atalanta BC - Serie A

“Veratti er en ekstraordinær spiller, med egenskaber jeg sætter stor pris på. Jeg mener hans skæbne er at forlade PSG for at få erfaring andre steder. 

Barcelona vil være den bedste klub for Marco. En perfekt spiller for Barcelona. ” 

 

Verattis fremtid den seneste tid er kommet en del i medierne, eftersom flere klubber har meldt deres interesse i midtbanespilleren. Derfor kan han nu være ,på vej væk fra den franske hovedstad.

Men PSG er nok ikke særlige villige til at lade den 24-årige spiller forlade Parc de Princes for nogen pris. Men Barcelona hævdes angiveligt så meget interesseret, at de er villige til at betale 1, 2 milliard for den lille gæve spiller, der skla sikre Veratti en årsløn på lige omkring 90 millioner danske kroner.

Men PSG mangler lige netop ikke penge, hvorfor et skifte for italieneren nok er usandsynligt.

Den storrige klub har brugt vanvittige summer på adskillige spillere de sidste par sæsoner, se blot på Cavani, Silva, David Luiz, Lucas Moura, Angel Di Maria osv.