I fodbold går der længere og længere tid mellem de rigtig store legender. Men har vi en af dem. Han er 40 år og har indstillet karrieren i sin klub, men dermed ikke sagt, at han ikke fortsætter i en anden klub. Her er seneste nyt. 

af kristian paris

Fransesco Totti har angiveligt særdeles lukrative tilbud for at fortsætte sin karriere i AS Roma.

Den 40-årige har netop sluttet sin professionelle karriere, der har været præcis 21 år. Modsat har han afvist ikke at blive i AS Roma efter sommerferien. Ingen ved, hvad han skal.

AS Roma v Genoa CFC - Serie A

Ifølge Corriere dello Sport, er der kommet henvendelser til Totti fra den amerikanske klub New York Cosmos, der har tilbudt ham muligheden for at fortsætte med at spille. Totti har til det sagt, at han ønsker at blive i Roma.

Samme medie hævder også, at enkelte klubber fra den kinesiske Super League allerede har vist interesse i spillere. Modsat er det kommet frem, at klubbens nye chef Eusebio di Francesco, har tilbudt Totti en rolle i klubbens tekniske stab. Et job han er blevet opfordret til at tage.

Di Francesco – Tottis tidligere holdkammerat – der overtog klubben sidste måned, har opfordret ham til at tage rollen, og på den måde definere klubbens hierarki.

Totti bliver lige betragtet som en absolut legende i Roma. Han har spillet over 600 kampe for Serie A klubben, og derud har han lavet 250 mål. Desuden har han med landsholdet vundet VM i 2006.

AS Roma v Genoa CFC - Serie A

Hans tilstedeværelse i omklædningsrummet skulle være til fordel for resten af spillerne. Han har i hvert fald en masse erfaring, der kan gives videre til den yngre generation .

Mange fans ville faktisk med glæde have set spilleren fortsætte endnu en sæson, men de fleste forstår beslutningen om at stoppe, men at forsætte udenfor banen.